Фiзiолого-бiохiмiчнi та генетичнi особливостi ячменю як продукту функцiонального харчуванняМокросноп В.М., Золотарьова О.К. Стратегії підвищення вмісту альфа-токоферолу в рослинахЗборівська О.В., Тарасюк М.В., Стасик О.О. Депонувальна здатність сегментів пагона в сортів озимої пшениці різного періоду селекціїЮхимук В.В., Радченко М.П., Ситник С.К., Мордерер Є.Ю. Ефект взаємодії при застосуванні сумішей гербіцидів дифлуфенікану, метрибузину та карфентразонуМихальська Л.М., Швартау В.В., Маковейчук Т.І., Зозуля О.Л. Вплив композицій неорганічних іонів і протруйника насіння на розвиток проростків пшениці озимоїКірізій Д.А., Кедрук А.C., Соколовська-Сергієнко О.Г., Дубровна О.В., Стасик О.О. Реакція фотосинтетичного апарату генетично модифікованих рослин пшениці, що містять дволанцюговий РНК-супресор гена проліндегідрогенази на посуху і високу температуру
| | | | | |