Характеристики нових інбредних ліній кукурудзи та їхніх гібридів з високими харчовими і кормовими якостямиДубровна О.В., Горнчарук О.М., Великожон Л.Г. IRAP-аналіз генетично модифікованих рослин пшениці, отриманих за Agrobacterium- опосередкованої трансформації in vitroШиліна Ю.В., Гуща М.І., Моложава О.С., Шевченко Ю.І., Дмитрієв О.П. Iмуномодулювальні властивості бактеріальних ліпополісахаридів у рослин Arabidopsis thaliana та їх модифікаціяСергєєва Л.Є. Активність нітратредуктази у біотехнологічних рослин тютюну за дії інгібіторів ферментуОжерельєва З.Є., Курашов О.В., Прудников П.С., Кривушина Д.О. Стійкість нових сортів агрусу до низької температури в осінньо-зимовий періодЧипиляк Т.Ф. Вміст пігментів у листках видів роду Hemerocallis L. за інтродукції у степовій зоні УкраїниСічкар С.М., Лялько І.І., Дубровна О.В. Перебіг мейозу в рослин гібридів F1—F2 T. spelta L. ╳ T. aestivum L.Маменко Т.П., Шегеда І.М., Починок В.М., Сеніна Л.В. Вплив умов азотного живлення на активність антиоксидантних ферментів у листках озимої пшениціСергєєва Л.Є., Броннікова Л.І. Клітинна селекція з використанням катіонів Ва2+ для добору солестійких ліній пшениці | | | | | | | | |